U kunt uw licenties laten vertalen door vertaalbureau Vertaal.nl. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het omzetten van juridische stukken en documenten in een andere taal. Wij weten dat dit een vak apart is, en daarom werken we alleen samen met gediplomeerde en ervaren juridische vertalers die gespecialiseerd zijn in de taal waarin vertaald moet worden; een native speaker. U kunt door ons dus met alle vertrouwen juridische stukken zoals service level agreements en hypotheekakten laten vertalen. Ook licenties kunt u gerust laten vertalen door ons vertaalbureau.

Hypotheekakten en service level agreements laten vertalen

Het vertalen van juridische documenten zoals hypotheekakten en service level agreements vereist niet alleen taalkundige kennis, maar ook specifieke juridische kennis. Bij Vertaal.nl vindt u beide, en bent u dus verzekerd van de beste kwaliteit vertalingen. Onze professionele, gediplomeerde en ervaren vertalers zijn ook altijd native speakers en beschikken over de benodigde juridische kennis en terminologielijsten. De vakterminologie wordt altijd in de juiste context en schrijfstijl gebruikt. U kunt dus ook met alle vertrouwen licenties laten vertalen door ons vertaalbureau. Het is bij ons mogelijk om uw teksten om te laten zetten in de bekende, maar ook in minder bekende talen; meer dan 75 in totaal!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over het laten vertalen van service level agreements, hypotheekakten of licenties door ons vertaalbureau? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)77 465 11 50. U kunt er bij ons altijd vanuit gaan dat wij binnen de afgesproken deadline leveren en dat wij scherpe tarieven rekenen. U kunt op onze website ook gemakkelijk een offerte aanvragen.