DTP laten vertalen door Vertaal.nl? Vertaal.nl heeft gespecialiseerde vertalers in haar netwerk die DTP voor u nauwkeurig kunnen vertalen in meer dan 75 talen.

DTP vertalen als specialisme

DTP vertalen is één van de specialismen die Vertaal.nl aanbiedt. Zodra uw teksten vertaald zijn, worden ze in veel gevallen opgemaakt en drukklaar gemaakt. Voor deze DTP-werkzaamheden werkt Vertaal.nl nauw samen met Vida Visuals. Hierdoor kunnen we DTP vertalen aanbieden samen met grafische vormgeving wanneer u dat wenst.

Design vertalen in meer dan 75 talen

Design vertalen in een minder bekende taal? Geen probleem voor Vertaal.nl. Wij kunnen design vertalen in iedere gewenste taal. Met meer dan 75 talen zijn wij een allround vertaalbureau voor normale en design vertalingen. Voor iedere taal hebben wij gespecialiseerde vertalers die native speaker en gediplomeerd vertaler zijn. Vertaal.nl wil u namelijk alleen de beste kwaliteit bieden. Wilt u design vertalen in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans of in het Chinees, Russisch of Arabisch? Door ons grote netwerk hebben wij altijd een vertaler die past bij uw opdracht. Tevens bieden wij ook alle minder bekende talen aan van over de hele wereld.

DTP vertalen door experts

Met reguliere teksten gebeurt het al regelmatig dat bepaalde fonts en tekens in digitale bestanden niet geschikt zijn voor verwerking in de drukkerij. Ongetwijfeld weet u dit uit eigen ervaring. U kunt zich voorstellen dat dit nog veel vaker het geval is bij talen als het Chinees, Arabisch en Hebreeuws, waarbij andere tekens worden gebruikt dan bij ons Latijnse alfabet. Vertaal.nl werkt alleen samen met experts die gespecialiseerd zijn in DTP vertalen. Zij weten precies waar zij rekening mee moeten houden. Tevens werkt Vertaal.nl alleen samen met DTP experts die gediplomeerd zijn en ervaring hebben. Gaat het om een DTP-project waarbij de tekst van rechts naar links loopt? Ook daar hebben wij de juiste oplossingen voor.

Erkend design vertaler

Sinds 1994 zijn wij al het erkende internationale vertaalbureau. Naast teksten vertalen zijn wij ook gespecialiseerd in design, waarvoor wij een design vertaler kunnen inschakelen. Door ons grote netwerk hebben wij altijd een design vertaler die past bij uw opdracht. Doordat we een erkend vertaalbureau zijn geniet u nog van meer voordelen:

  • Betrouwbaarheid en kwaliteit staat bij ons voorop;
  • Gunstige prijzen;
  • Gediplomeerde en ervaren DTP vertalers;
  • Snelle dienstverlening binnen de deadline.

Wilt u meer informatie over DTP vertalen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen of voor advies. Wanneer u DTP wilt laten vertalen, kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen voor design vertalen

Vraag een offerte aan via het formulier.