Wilt u graag stadswandelingen, museumgidsen en andere toeristische brochures laten vertalen, schakel dan Vertaal.nl in. U kunt bij ons namelijk terecht voor het vertalen van deze toeristische brochures in verschillende talen tegelijk. Zo hoeft u geen verschillende vertaalbureaus in te schakelen en dat is wel zo prettig.

Stadswandelingen, museumgidsen en toeristische brochures laten vertalen

U kunt bij Vertaal.nl terecht voor het vertalen van stadswandelingen, museumgidsen en andere toeristische brochures. Vaak moet dit vertaald worden in bekende talen zoals Engels, Spaans, Frans en Duits. Wij zorgen er altijd voor dat uw toeristische stukken vertaald worden door een native speaker. Er wordt hierbij ook altijd rekening gehouden met de beoogde doelgroep; dit is hierbij natuurlijk erg belangrijk. Ook wordt de gewenste schrijfstijl aangehouden. Op deze manier kunnen we u de beste kwaliteit vertalingen bieden en kunt u ervan verzekerd zijn dat de vertalingen volledig correct zijn. U kunt de toeristische brochures zoals stadswandelingen en museumgidsen niet alleen laten vertalen in bekende talen, maar in meer dan 75 talen!

Profiteer van scherpe tarieven

Als u door ons uw stadswandelingen, museumgidsen en toeristische brochures laat vertalen dan profiteert u altijd van onze scherpe tarieven. Krijg direct inzicht in de tarieven voor uw vertalingen door online een offerte aan te vragen. U kunt er bij ons altijd vanuit gaan dat we uw vertaalde stukken binnen de gewenste levertijd opleveren. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact opnemen door te bellen naar +31 (0)77 465 11 50.