U kunt belangrijke bedrijfsdocumenten zoals handelscorrespondentie en bedrijfspresentaties laten vertalen door de gediplomeerde vertalers van Vertaal.nl. Onze gediplomeerde vertalers zijn namelijk altijd native speakers; wij zorgen er dan ook altijd voor dat uw bedrijfsdocumenten vertaald worden door een native speaker in de gewenste taal. Zo kunt u ons ook inschakelen voor het vertalen van bijvoorbeeld personeelsbladen en toespraken.

Personeelsbladen en toespraken laten vertalen door Vertaal.nl

U kunt dus ook bij Vertaal.nl terecht voor het vertalen van toespraken en personeelsbladen. Naast dat onze gediplomeerde vertalers en native speakers zorgen voor kwalitatief hoogwaardige en correcte vertalingen, houden zij ook altijd rekening met de beoogde doelgroep. Dit is natuurlijk erg belangrijk als het gaat om het vertalen van toespraken, personeelsbladen, handelscorrespondentie of bedrijfspresentaties. Hier wordt dan ook altijd rekening gehouden met de terminologie, context en schrijfstijl. Wij hebben namelijk gediplomeerde vertalers in ons netwerk die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden. Zo kunt u er bij ons ook altijd op rekenen dat de vertaalde documenten niet alleen taalkundig kloppen, maar ook vaktechnisch correct zijn. Voor het vertalen van bedrijfspresentaties en handelscorrespondentie kunt u dus prima terecht bij Vertaal.nl. Wij kunnen deze documenten zelfs omzetten in meer dan 75 talen!

Neem direct contact op

Wij weten dat het vertalen van bedrijfspresentaties, handelscorrespondentie, personeelsbladen en toespraken vaak op korte termijn gedaan moet worden. Daarom kunt u er bij ons altijd van op aan dat wij leveren binnen de gestelde deadline. Neem dus direct contact met ons op door een offerte aan te vragen of door te bellen naar +31 (0)77 465 11 50 en profiteer van onze scherpe tarieven!