Laat uw website vertalen door een specialist met jarenlange ervaring. Teksten die aansluiten bij uw doelgroep en waarbij rekening wordt gehouden met de beeldschermlezer. Vertaal.nl is gespecialiseerd in websites vertalen.

Website vertalen als specialisme

Wilt u uw website laten vertalen in één of meerdere talen? Al sinds de jaren negentig van de vorige eeuw is websites vertalen een specialisme van Vertaal.nl. Het vertalen van websites vereist een goede kennis van online teksten, maar ook van de terminologie van het internet. Tevens hebben wij veel kennis over websitebezoekers en hoe zij lezen op internet. Een tekst op een website wordt namelijk heel anders gelezen dan een tekst op papier. Een beeldschermlezer leest langzamer en scant meer. Bij een website vertalen moet hier altijd rekening mee worden gehouden. Welke website u ook wilt laten vertalen, wij hebben of vinden altijd een vertaler die u goed van dienst kan zijn met accurate vertalingen.

Uw site vertalen in meer dan 75 talen

Een site is dé manier om bezoekers aan te trekken uit verschillende landen. Met uw site bent u namelijk voor iedereen zichtbaar. Wilt u uw afzetmarkt vergroten of komen uw bezoekers of opdrachtgevers al uit verschillende landen, dan is het raadzaam om niet alleen uw site in één taal te tonen. Voor een internationaal bedrijf of een bedrijf met internationale ambities is het van belang de site te laten vertalen. Vertaal.nl kan uw site vertalen in meer dan 75 talen. Zowel alle bekende als alle minder bekende talen bieden wij aan, waardoor wij u een complete service kunnen bieden.

Waarom uw webshop vertalingen door Vertaal.nl?

Laat Vertaal.nl uw webshop vertalingen verzorgen en ben verzekerd van kwalitatieve teksten. U krijgt een vast aanspreekpunt bij Vertaal.nl voor al uw vertalingen. Wij hanteren snelle levertijden en leveren teksten altijd binnen de deadlines. Naast webshop vertalingen kunnen wij ook copywriting verzorgen, zodat wij u kunnen helpen met alle tekstaspecten van uw website. Wilt u meerdere sites laten vertalen dan krijgt u een maandelijkse verzamelfactuur en vaste opdrachtgeverkorting.

Het vertaalbureau voor een website

Sinds 1994 zijn wij al het erkende internationale vertaalbureau voor websites. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel expertise opgebouwd met het vertalen van websites. Waarom kiest u voor ons erkende vertaalbureau?

  • Betrouwbaarheid staat bij ons voorop;
  • Kwaliteit tegen gunstige prijzen;
  • Gediplomeerde en ervaren vertalers;
  • Snelle dienstverlening.

Wilt u meer informatie over het vertalen van websites of webshops? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder. Wanneer u een site wilt laten vertalen, kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen voor webshop vertalingen

Vraag een offerte aan via het formulier.