U kunt juridische documenten zoals faillissementsverklaringen, aktes van oprichting en jaarverslagen laten vertalen door Vertaal.nl. Wij weten dat het bij deze documenten erg belangrijk is dat de juiste terminologie in de juiste context gebruikt wordt. Daarom werken wij altijd samen met gediplomeerde vertalers die gespecialiseerd is in juridische teksten en een native speaker is van de vreemde taal waarin uw teksten vertaald dienen te worden.

Aktes van oprichting, faillissementsverklaringen en jaarverslagen laten vertalen

U kunt door Vertaal.nl faillissementsverklaringen, aktes van oprichting, jaarverslagen en andere belangrijke juridische en financiële documenten laten vertalen. Wij kunnen uw documenten omzetten in maar liefst 75 talen! Wij werken dan ook altijd samen met juridische vertalers die ook native speaker zijn en al jarenlange ervaring hebben met het omzetten van juridische teksten in andere talen. Zij houden altijd rekening met de juiste terminologie in de juiste context zodat de teksten foutloos vertaald worden en van hoge kwaliteit zijn.

Snelle en accurate dienstverlening

Bij Vertaal.nl kunt u altijd rekenen op een snelle en accurate dienstverlening. Wij weten namelijk dat juridische stukken vaak snel vertaald moeten worden. Daarom kunt u er bij ons altijd van op aan dat we binnen de deadline leveren. Of het nu gaat om het laten vertalen van faillissementsverklaringen, aktes van oprichting of jaarverslagen; wij leveren de beste kwaliteit, op tijd, en voor scherpe tarieven. Voor meer informatie kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)77 465 11 50, of vraag direct een offerte aan!