U kunt loonstroken, contracten en andere belangrijke financiële documenten professioneel laten vertalen voor Vertaal.nl. Heeft u bijvoorbeeld buitenlandse medewerkers in dienst? Dan is het van belang om contracten en loonstroken goed te laten vertalen. Wij kunnen uw financiële documenten laten omzetten in veel verschillende talen door een gediplomeerde vertaler en native speaker.

Loonstroken en contracten laten vertalen door Vertaal.nl

Onze gediplomeerde en ervaren vertalers zijn gespecialiseerd op financieel vakgebied. Zij zijn op de hoogte van alle ins en outs van de financiële wereld en hebben uitstekende kennis van de vakterminologie. Zij weten dat het bij financiële documenten erg belangrijk is dat de juiste schrijfstijl aangehouden wordt en alles in een juiste context geplaatst wordt. Wij zijn dan ook een vertaalbureau dat zich gespecialiseerd heeft op financieel vakgebied; u kunt er bij ons dus altijd vanuit gaan dat de teksten niet alleen taal technisch, maar ook vaktechnisch helemaal kloppen. Het is mogelijk om loonstroken en contracten te laten vertalen in meer dan 75 talen!

Snelle service

Naast dat wij kwalitatief hoogwaardige vertalingen leveren en we uw loonstroken en contracten laten vertalen door gediplomeerde vertalers met veel kennis van het financieel vakgebied, leveren wij ook altijd een snelle service. Wij leveren onze documenten altijd af op of voor de afgesproken deadline. Daarnaast profiteert u bij ons ook altijd van scherpe tarieven. U kunt op onze website gemakkelijk direct een offerte aanvragen. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)77 465 11 50.