Laat de vertaling van juridische documenten zoals overeenkomsten doen door vertaalbureau Vertaal.nl. Wij weten namelijk dat het omzetten van juridische documenten in een andere taal een vak apart is. Daarom werken wij alleen samen met gediplomeerde juridische vertalers en native speakers. Zo kunnen wij alle soorten contracten vertalen en kunt u ook algemene voorwaarden door ons vertaalbureau laten omzetten in elke gewenste taal.

Alle soorten contracten met algemene voorwaarden laten vertalen door ons vertaalbureau

U kunt door ons vertaalbureau alle soorten contracten laten vertalen met bijvoorbeeld algemene voorwaarden. De vertaling van overeenkomsten kunt u dus ook gerust door ons vertaalbureau laten doen. Wij hebben een erg groot netwerk van gediplomeerde en ervaren juridische vertalers die verstand van juridische zaken hebben en gespecialiseerd zijn in de vreemde taal waarin u uw documenten wilt laten vertalen; een native speaker. Zo kunnen wij u een optimale kwaliteitsgarantie bieden. U kunt er vanuit gaan dat de juiste terminologie in de juiste context gebruikt wordt en dat de documenten foutloos vertaald worden, ook bij de vertaling van overeenkomsten door ons vertaalbureau. Wij kunnen uw documenten omzetten in meer dan 75 verschillende talen!

Vraag online een offerte aan

U kunt op onze website gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Hierin kunt u ook de gewenste deadline aangeven. Wij weten namelijk dat juridische stukken vaak zo snel mogelijk vertaald moeten worden; wij leveren dan ook altijd binnen de gestelde deadline. U kunt alle soorten contracten en algemene voorwaarden laten vertalen door ons vertaalbureau, zo ook kunt u bij ons terecht voor een foutloze vertaling van overeenkomsten. Wij rekenen daarnaast altijd scherpe tarieven. Bel voor meer informatie naar +31 (0)77 465 11 50.