U kunt juridische documenten zoals politierapporten en dagvaardingen professioneel door ons laten vertalen. Ook voor de juridische vertaling van bijvoorbeeld gedragscodes of andere juridische documenten kunt u bij ons terecht. Wij weten namelijk dat het vertalen van juridische documenten een vak apart is. Daarom hebben wij gespecialiseerde en gediplomeerde vertalers in ons netwerk met specifieke juridische kennis. Zo kunnen wij u de beste kwaliteit bieden.

Politierapporten en dagvaardingen laten vertalen door Vertaal.nl

Wilt u graag juridische stukken zoals dagvaardingen en politierapporten professioneel laten vertalen? Schakel dan Vertaal.nl in. Wij hebben namelijk een groot netwerk aan gediplomeerde vertalers en native speakers die verstand van zaken hebben op juridisch vakgebied en kunnen zo zorgen voor een goede juridische vertaling van bijvoorbeeld gedragscodes. Wij weten dat juridische vertalingen niet zomaar te realiseren zijn. Context en schrijfstijl zijn hierin erg belangrijk. Onze vertalers beschikken over de nodige juridische kennis en terminologielijsten om uw juridische stukken geheel correct te kunnen vertalen. Het is mogelijk om bijvoorbeeld de juridische vertaling van gedragscodes om te zetten in meer dan 75 talen!

Meer informatie over onze werkwijze

Wij geven u altijd kwaliteitsgarantie op de juridische vertaling van bijvoorbeeld gedragscodes. Ook kunt u door ons dagvaardingen en politierapporten vertalen met kwaliteitsgarantie. Alle teksten worden namelijk vertaald door een gediplomeerd vertaler en native speaker, waarna deze nogmaals gecontroleerd worden. Wij leveren altijd alle stukken binnen de gestelde deadline; wij weten namelijk dat juridische stukken vaak snel vertaald moeten worden. Ook rekenen wij altijd scherpe tarieven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)77 465 11 50 en op onze website kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen.