U kunt uw verzekeringsvoorwaarde, polissen en statuten laten vertalen door de professionals van Vertaal.nl. Wij zijn namelijk al sinds 1994 een vertaalbureau met een specialisme op het gebied van financiële vertalingen. Wij hebben dan ook een groot netwerk aan professionele vertalers die gediplomeerd en ervaren zijn, en bovendien een native speaker zijn en kunnen bijvoorbeeld ook zorgen voor een professionele vertaling van bestekken.

Verzekeringsvoorwaarden, statuten en polissen laten vertalen

Onze professionele en gediplomeerde vertalers hebben veel verstand van de financiële wereld en weten precies hoe ze bijvoorbeeld verzekeringsvoorwaarden kunnen vertalen. Zij gebruiken altijd de juiste vakterminologie en weten precies hoe ze dit in de juiste schrijfstijl en context kunnen plaatsen. Zo bent u altijd verzekerd van een professionele en foutloze vertaling van bijvoorbeeld bestekken. U kunt daarom door ons ook gerust polissen en statuten laten vertalen. Dit wordt altijd door een native speaker uitgevoerd met financiële kennis. Deze zorgt ervoor dat de documenten niet alleen taal technisch vertaald kunnen worden, maar ook vaktechnisch helemaal kloppen, ook bij het vertalen van verzekeringsvoorwaarden. Het is mogelijk om bijvoorbeeld de professionele vertaling van bestekken en het vertalen van andere financiële documenten te laten uitvoeren in meer dan 75 talen!

De beste kwaliteit

Wij kunnen u de beste kwaliteit van bijvoorbeeld een professionele vertaling van bestekken bieden. Ook als u door ons verzekeringsvoorwaarden, polissen of statuten wilt laten vertalen, kunt u uitgaan van de beste kwaliteit. Wij leveren onze documenten daarnaast ook altijd aan binnen de afgesproken deadline en rekenen scherpe tarieven. U kunt voor meer informatie altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)77 465 11 50. Ook kunt u op onze website gemakkelijk een offerte aanvragen.