U kunt regelementen, vergunningen en akten van levering professioneel laten vertalen door Vertaal.nl. Voor de vertaling van juridische documenten heeft u namelijk gediplomeerde vertalers en native speakers nodig die verstand hebben van juridische zaken. Alleen op deze manier kunnen de documenten correct vertaald worden. Daarom schakelt u Vertaal.nl in. Wij hebben namelijk een groot netwerk aan diverse gediplomeerde vertalers die uw juridische documenten in elke gewenste taal correct kunnen omzetten.

Regelementen, akten van levering en vergunningen vertalen

Voor het vertalen van juridische documenten zoals regelementen, vergunningen en bijvoorbeeld akten van levering heeft u vertalers nodig met gedegen juridische kennis. Deze vindt u bij Vertaal.nl. Wij bieden u altijd een kwaliteitsgarantie, omdat wij werken met native speakers en gediplomeerde vertalers met verstand van juridische zaken. Zij beschikken niet alleen over de benodigde kennis maar ook over de terminologielijsten. Deze plaatsen zij altijd in de juiste context en de teksten worden in de juiste schrijfstijl geschreven. Wij zijn in staat om uw juridische stukken om te zetten in meer dan 75 talen.

Snelle dienstverlening

Wij weten dat juridische stukken vaak snel vertaald moeten worden. Bij het vertalen van regelementen, vergunningen, akten van levering en andere juridische stukken kunt u er dan ook altijd van op aan dat wij de stukken aanleveren binnen de afgesproken deadline. Ook profiteert u bij ons van scherpe tarieven. Wilt u meer weten over onze diensten, of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)77 465 11 50. U kunt ook online een offerte aanvragen.