Wereldhanden met duiven
  • 11 oktober 2018
Fijn om te weten dat je bij vertaalbureau Vertaal.nl 1 contactpersoon hebt voor al je vertaalwerk. De meest gevraagde talen zijn Engels, Duits, Frans, Spaans en Pools. Maar we vertalen ook naar het Roemeens, Bulgaars, Russisch, Italiaans, Lets, Indonesisch enz. In totaal 75 talen. Bovendien kunnen we als all-round vertaalbureau ook beëdigde vertalingen leveren en tolken.
Zo hadden we vorige week een leuk project. Onze Poolse tolk kreeg de opdracht bij de klant voor medewerkers te tolken tijdens gesprekken met de bedrijfsarts. De feedback die we kregen was erg leuk: “Namens onze medewerkers en bedrijfsarts willen we u bedanken voor de goede vertaling.” Fijn om te weten dat we bedrijven en medewerkers op deze manier kunnen helpen.

Vertaalbureau Vertaal.nl is gespecialiseerd in het vertalen van:

  1. Technische documenten (zoals handleidingen, veiligheidsvoorschriften, Safety Data Sheets, handboeken).
  2. Juridische documenten (zoals contracten, HR-documenten en communicaties naar medewerkers).
  3. commerciële documenten (zoals brochures, landingspagina’s of hele websites).

Reacties van klanten:

“Wij hebben een hele nette vertaling ontvangen en zijn van mening dat dit het cijfer 9 verdient.” AC

“Dank voor de snelle service! De vertaling is in orde zo.” MvZ

“Heel blij met deze snelle vertaling.” WV

Offerte aanvragen

Wat je vertaalproject ook is, de kans is groot dat wij je kunnen helpen. Kun je weer onbezorgd verder voor andere zaken. Een offerte aanvragen gaat heel eenvoudig: je kunt het te vertalen document hier uploaden of mailen naar info@vertaal.nl. Binnen een uur ontvang je een offerte en verwachte levertijd. Maar bel je liever even? Dan kan natuurlijk ook: 085-0656393.

Categorie:Nieuws