20160721_085629
  • 19 december 2017

De kracht van Vertaal.nl is dat we snel vertalingen kunnen leveren, ongeacht de taal. Hiermee heb je dus je eigen vertaalbureau voor al je vertalingen. Of het nu gaat om handleidingen, officiële stukken zoals contracten, nieuwsbrieven of flyers, wij regelen de vertaling voor je en je kunt op ons rekenen.


Bereikbaarheid

Gewoonlijk zijn we door de week per telefoon of e-mail bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur. wanneer je een vertaling indient proberen we zoveel mogelijk binnen één uur te reageren met een prijsopgave en de verwachte levertijd.

Hoe werken we?

We werken met een heel efficiënt management systeem, waarmee we projecten kunnen starten en monitoren. Omdat Vertaal.nl met een breed netwerk van vaste vertalers werkt, is er altijd wel een vertaler beschikbaar voor jouw project.

Hoe lang heeft een vertaler nodig?

Hou er rekening mee dat de vertaler ongeveer 2.000 woorden per dag kan vertalen. Uiteraard is er wel wat tijd nodig om een project op te starten, maar we proberen dit zo snel mogelijk te doen Als het even kan op dezelfde dag.

Naar welke taal vertalen we?

In totaal leveren we vertalingen in 70 talen, waaronder natuurlijk Engels, Frans, Pools, Duits en Spaans. Dit zijn de meest gevraagde talen, maar we leveren ook bijvoorbeeld Kroatisch, Hongaars, Hindi en Chinees.

Beëdigde vertalers en tolken.

En heb je een beëdigde vertaling nodig, bijvoorbeeld om statuten te vertalen of een tolk? Ook dat kunnen we voor je regelen.

We hopen je hiermee een idee te hebben gegeven van de mogelijkheden. mocht je naar aanleiding hiervan vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij het graag.

 

 

 

Categorie:Nieuws,Vertalen

Verwante berichten :