• 09 maart 2016

Zoveel verschillende talen, zoveel verschillende mogelijkheden
Natuurlijk bestaan er diverse vertaalbureaus in Nederland. Vertaal.nl is het bureau dat een meerwaarde biedt. Wij vertalen in meer dan 75 talen en moeilijke onderwerpen vinden wij een uitdaging. Of het nu gaat om medische dossiers die vertaald dienen te worden naar het Nederlands of van het Nederlands naar een andere taal. Wij bieden de oplossing. Onze vertalers hebben zich gespecialiseerd op verschillende gebieden, waaronder medische teksten.

Alle moderne talen bij Vertaal.nl
Wij maken gebruik van native speakers zodat de beste vertalingen gemaakt worden. Dit hoeft natuurlijk niet alleen van en naar de Nederlandse taal te zijn. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een Italiaanse handleiding te vertalen naar het Russisch. Ook zijn onze native speakers gediplomeerd, want het vertalen van teksten dient op de juiste wijze plaats te vinden. Het is een ware kunst om zowel een goede tekst te schrijven en deze op een dusdanige manier te vertalen dat de doelgroep aangesproken wordt. De juiste schrijfstijl is hiervoor belangrijk. Niet vreemd dus dat wij weten hoe we ons moeten inleven in uw doelgroep.

De juiste vakterminologie
Technische branches maken vaak gebruik van specifieke terminologie waarvan de betekenis alleen bekend is bij vakgenoten. Onze vertalers hebben zich per branche gespecialiseerd. Zij weten daardoor wat inhoudelijk bedoeld wordt met de termen die in de originele teksten wordt gebruikt. Zij kunnen dit vervolgens toepassen in de vertaling.

Categorie:Engels,Vertalen

Post a comment