• 23 maart 2016

Goed aangeschreven tools om Engels te leren
Engels is een taal dat wereldwijd wordt gesproken. Daardoor is het een voertaal voor organisaties met vestigingen in diverse landen. Correspondentie verloopt ook vaak via deze taal. Om uw Engels te verbeteren hebben wij een aantal handige tools gevonden waarmee u eenvoudig thuis oefeningen kunt doen. Deze tools staan goed aangeschreven en zorgen voor een betere schrijfvaardigheid. Echter voor het technisch vertalen van of naar het Nederlands of Engels, is het aan te raden een specialist in te schakelen, zoals Vertaal.nl. Onze experts zijn native speakers en hebben uitvoerige vakkennis en taalkennis.

Er zijn online zeer veel woordenboeken te vinden. De kunst is om de beste te vinden zodat u de juiste kennis tot u neemt. Voor de beste Britse vertalingen raden wij Oxford Dictionaries aan. Hier staan meer dan 100 voorbeeldzinnen in. Dit maakt het mogelijk Engelse woorden in de juiste context te plaatsen en te gebruiken. The Free Dictionary is zeer compleet en refereert naar bekende woordenboeken. Hier is het mogelijk om spelling op een speelse manier te testen door bijvoorbeeld het spel galgje te spelen.

Heeft u zowel contacten in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië? Er is een klein verschil tussen beide talen. Dit uit zich zowel in uitspraak als schrijfwijze. Merriam-Webster biedt zowel Amerikaanse en Britse vertalingen zoadat u deze kunt vergelijken.

Post a comment