Dennis en Jos en Las Vegas
  • 23 maart 2020

Je bent nu belangrijker dan ooit. Ooit is in letterlijke zin misschien wat overdreven, want dat is wel héél lang. Toch: je bent nu heel belangrijk. Wat je nu doet of laat kan grote gevolgen hebben, zowel positief als negatief. Voor jezelf, je gezin en familie, je medewerkers of collega’s. En voor de toekomst van een ieder die je lief is en voor onze economie.

Vastberadenheid en succes

Daarom nu even niet een bericht over vertalen, maar gewoon een boodschap van ons naar jou. Alhoewel wij niet weten hoe de corona-situatie effect op je heeft. Bij sommige bedrijven is er ineens heel veel werk, omdat de vraag enorm is toegenomen. Andere bedrijven verliezen veel opdrachten door de genomen maatregelen. Wat we wel weten is dat we hier samen doorheen moeten komen en dat dat uiteindelijk ook zal gebeuren, al weten we niet wanneer.

De foto bij dit bericht is nog van voor de corona-tijd, of tenminste in ons land dan. Toen konden we nog naar Las Vegas vliegen. Het was een geweldig en inspirerend congres met onder andere sprekers en gasten als Usher, Floyd Mayweather, Dana White, Magic Johnson, Brad Parscale, Ryan Deiss, Scooter Braun, Marie Forleo en John Travolta. En wat we ervan geleerd hebben is dat vastberadenheid en een heel sterke drang om te overleven en succes te hebben ten grondslag liggen van het uiteindelijk slagen.

Wat kunnen we wel?

Dus hoe kom je hier doorheen? Als vertaalbureau hebben we voor onszelf een paar punten toegepast, die we graag met je delen. Misschien heb je er wat aan.

  1. We volgen niet 24/7 het nieuws;
  2. We houden ons zo goed mogelijk aan de maatregelen. Voor ons als vertaalbureau is dat gelukkig niet zo moeilijk. Onze vertalers zijn gewend vanuit huis te werken;
  3. Keep the show on the road. Wat er ook gebeurt, blijf leveren waarnaar gevraagd wordt. (Lijkt er even geen vraag te zijn naar jouw product, dienst of specialiteit, ga dan op zoek naar wat je nog meer kunt leveren waar nu wel vraag naar is.)
  4. We trekken ons niet terug, maar blijven onze ogen gericht houden op de doelstellingen die we hadden en we blijven er naartoe werken, ook al moet het nu misschien met een omweg.
We staan voor je klaar

Als je nu wel even wat anders aan je hoofd hebt, dan begrijpen we dat natuurlijk volledig. Maar als we je op de één of andere manier kunnen helpen met vertalen, tolken, voice-over, schrijven of wat je maar kunt bedenken op het gebied van vertalingen: we zijn open en we helpen je graag. Hoe dan ook: Je bent nu heel belangrijk en we wensen je veel sterkte en wijsheid toe.

Namens het team van Vertaal.nl

een hartelijke groet van Jos en Dennis Longueville

Categorie:Nieuws

Verwante berichten :