vertaal_banners-12
  • 26 maart 2023
Ben je machinebouwer? Of lever je andere technische producten aan het buitenland?

Dan is de kans groot dat deze geleverd worden met een vertaalde handleiding. En dan vind je het waarschijnlijk belangrijk dat deze technische vertalingen niet alleen correct zijn, maar dat de technische termen consistent vertaald worden. Bovendien dient de vormgeving in stand gehouden te worden. EN je wilt erop kunnen rekenen dat de technische vertalingen op tijd geleverd worden.

Vertaal.nl bestaat al bijna 30 jaar en is gespecialiseerd in het vertalen van handleidingen en andere technische documenten.

Technische vertalingen

Als technisch vertaalbureau is Vertaal.nl met name gespecialiseerd in het vertalen van technische documenten. Uiteraard beschikken we over een breed netwerk van vertalers met een technische achtergrond en veel ervaring met dit type vertalingen. Het gaat dan om bijvoorbeeld technische handleidingen, Material Safety Data Sheets, product brochures en andere technische documenten. We kunnen deze o.a. vertalen van en naar het Nederlands, Duits, Engels, Frans, Sloveens, Tsjechisch, Spaans, Portugees, Pools, Bulgaars, Roemeens, Noors en Zweeds.

Termen en consistentie

Je technische vertaalprojecten zijn bij Vertaal.nl in goede handen. Je krijgt per taal je ‘eigen’ vertaler toegewezen wiens achtergrond past bij je projecten. Deze vertaler werkt aan het opbouwen van een termenlijst en bouwt een vertaalgeheugen op ten behoeve van de consistentie. Waar nodig overlegt de vertaler en op deze manier leert deze je producten steeds beter kennen.

Lay-out

Waarschijnlijk wil je de lay-out van je document behouden en zo min mogelijk werk hebben aan het bewerken van de vertaling. Om deze reden werken we gewoonlijk bij voorkeur met Word documenten. Maar daarnaast beschikken we over geavanceerde software, waardoor we ook IDML documenten kunnen vertalen. Zo krijg je een mooi vertaald document om mee te werken. Het scheelt behoorlijk wat DTP-werk.

Offerte aanvragen voor technische vertalingen

Het aanvragen van een offerte gaat heel gemakkelijk via https://www.vertaal.nl/offerte/ . Of je kunt simpelweg mailen naar info@vertaal.nl. Gewoonlijk ontvang je binnen een uur je offerte inclusief de verwachte levertijd.

Categorie:Nieuws

Verwante berichten :