• 12 december 2015

Waarom hanteren wij verschillende vertaaltarieven
Vertaal.nl is een organisatie die vele mogelijkheden biedt als u een tekst wilt vertalen. Zo is dit mogelijk in meer dan 75 talen en kunnen wij voor verschillende vakgebieden vertalingen leveren. Een technische tekst of een medische vertaling is daardoor geen probleem. Onze prijzen zijn zeer concurrerend en verschillen per opdracht. Een vast tarief is mogelijk als u een abonnement bij ons afneemt.

Bij een eenmalig project is de prijs afhankelijk van uiteenlopende factoren. Wij zijn experts op ons vakgebied en kunnen dan ook de kwaliteit van de vertaling op uw wensen aanpassen. Met een stijging van de kwaliteit, stijgt ook de prijs. Ook het vakgebied kan voor variatie zorgen. Het vertalen van een handleiding kan per sector verschillen in moeilijkheidsgraad. Dan zijn er natuurlijk nog een aantal andere factoren zoals de tekstgrootte en talencombinatie.

Het verschil in vertaaltarieven kan u dus een lagere prijs opleveren. Daarnaast zijn ook onze hoogste tarieven zeer concurrerend. Om een duidelijk overzicht te krijgen van de vertaaltarieven die voor uw specifieke opdracht mogelijk zijn vragen wij u een aanvraag in te dienen voor een offerte. Wij werken volgens het principe afspraak is afspraak. Op deze manier komt u namelijk nooit voor verrassingen te staan.

Categorie:Nieuws

Post a comment