Nieuwsbrief2
 • 22 november 2016

Waarom een woordenboek meenemen dat veel ruimte in beslag neemt, terwijl dit ook snel en eenvoudig kan met de iTranslate app? Dit is een technisch woordenboek dat u altijd bij de hand hebt.

Voordelen van tekst vertalen met een vertaalapp

 • Snel en eenvoudig in gebruik
 • Ideaal voor de zakenreis of tijdens de vakantie
 • Geen last van verschillende woordenboeken
 • Vertaal zonder de app te openen met de nieuwe toetsenbord extensie

Vertaal al uw woorden en teksten met iTranslate. De app vertaalt tot wel 90 verschillende talen en is beschikbaar voor: iOS, Android en Windows telefoons. Het is ook zeker handig dat er een voice in- en output is toegevoegd (pro versie).

Telefoon extensie voor extra gemak

Het is vaak veel werk om teksten eerst te kopiëren en te plakken in een vertaal app. Met het iTranslate toetsenbord kunt u van en naar negentig verschillende talen vertalen, zonder daarvoor eerst de iTranslate app te openen.

Met het toetsenbord kunt u verschillende dingen vertalen. Laat bijvoorbeeld een mail opstellen in een verschillende talen of teksten in een andere taal opstellen. Bij het onderdeel instellingen kunt u een toetsenbord instellen.

iTranslate: gratis en betaald

iTranslate is gratis te downloaden, maar er bestaat ook een pro versie waar u vanuit de gratis versie naar kunt upgraden.

Gratis          Pro $ 2,99 per maand

 • Met reclame Zonder reclame
 • Veel gebruikte zinnen zijn Veel gebruikte zinnen zijn
  niet op te slaan wel op te slaan
 • Alleen online te gebruiken Ook offline te gebruiken
 • 10 vertalingen per dag Geen limiet
 • 11 talen 40 talen

Tekst vertalen met iTranslate voice

Dit is ook een aparte app waarbij u berichten in kunt spreken voor vertalingen. Het is hierbij wel belangrijk dat u goed en duidelijk spreekt. Soms kan de app verkeerde woordstellingen pakken. Als u dit wilt voorkomen is de iTranslate app handiger voor gebruik.

De iTranslate voice “ligt” gratis in de app-store en er is een versie van € 9,99. Men is niet helemaal duidelijk wat de verschillen tussen beide versies zijn. Zal wel iets met reclame te maken hebben.

Websites voor meer info

Meer informatie en de apps vindt u op de volgende websites:

 

Live een tekst vertalen kan uitstekend met de telefoonapps iTranslate en iTranslate Voice. Start met de gratis versies en stap alleen over naar de betaalde versies als dat noodzakelijk blijkt. Wilt u een formele of officiële tekst vertalen? Dan schakelt u het beste een vertaalbureau in dat werkt met native speakers als vertalers.

_____________________________________________________________________

Categorie:Vertalen

Verwante berichten :