• 22 oktober 2016

Gemakkelijk vertalen via de iTranslate app op uw telefoon
Waarom een woordenboek meenemen dat veel ruimte in beslag neemt, terwijl dit ook snel en eenvoudig kan met de iTranslate app? Dit is een technisch woordenboek die u altijd bij de hand hebt.

Voordelen van een vertaalapp:

  • Snel en eenvoudig in gebruik;
  • Ideaal voor op vakanties;
  • Geen last van verschillende woordenboeken;
  • Vertaal zonder de app te openen met de nieuwe toetsenbord extensie;

 

Vertaal al uw woorden en teksten met iTranslate. De app vertaalt tot wel 90 verschillende talen en is beschikbaar voor: iOS, Android en Windows telefoons. Het is ook zeker handig dat er een voice in- en output is toegevoegd.

 

Telefoon extensie voor extra gemak

Het is vaak veel werk om teksten eerst te kopiëren en te plakken in een vertaal app. Met het iTranslate toetsenbord kunt u van en naar negentig verschillende talen vertalen, zonder daarvoor eerst de iTranslate app te openen. Met het toetsenbord kunt u verschillende dingen vertalen. Laat bijvoorbeeld een mail opstellen in een verschillende talen of teksten in een andere taal opstellen. Bij het onderdeel instellingen kunt u een toetsenbord instellen.

 

iTranslate voice

Dit is ook een aparte app waarbij u berichten in kunt spreken voor vertalingen. Het is hierbij wel belangrijk dat u goed en duidelijk spreekt. Soms kan de app verkeerde woordstellingen pakken. Als u dit wilt voorkomen is de iTranslate app handiger voor gebruik.

 

Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends? Volg dan ons blog!

 

Categorie:Vertalen