Welke talen
  • 23 januari 2023

We hebben veel gestelde vragen voor vertaalbureaus even op een rijtje gezet voor je.

Wat is jullie doelgroep?

We vertalen voornamelijk voor het bedrijfsleven, veelal binnen het MKB. Voorbeelden van klanten die we bedienen zijn reclamebureaus, technische bedrijven bijvoorbeeld in de machinebouw, logistiek, industrie. Maar ook uitzendorganisaties of personeelsdiensten, notariskantoren, administratiekantoren, auditbureaus, musea en diverse stichtingen.

Naar welke talen vertalen jullie?

In principe kunnen we van en naar 75 talen vertalen. Maar de meest gevraagde vertalingen en onze specialiteit ligt op het gebied van Europese vertalingen. Met name Duits, Frans, Pools, Nederlands, Bulgaars, Sloveens, Italiaans, Portugees, Spaans, Noors en Zweeds. En Engels natuurlijk, zowel Engels UK als Engels US.

Met wat voor vertalers werken jullie? 

Vertaal.nl werkt met lokale vertalers, of met vertalers die in het verleden in Nederland gewoond en gewerkt hebben, maar nu elders in Europa wonen. Het zijn native speakers, wat wil zeggen dat ze naar hun moedertaal vertalen. En daarnaast zijn het professionele vertalers waar we graag mee samenwerken.

In welk formaat kan ik mijn tekst afleveren? 

Teksten kunnen aangeleverd worden in Word, Excel, PDF, PowerPoint. Voor In Design documenten werken we met een speciale App. Op deze manier ben je achteraf weinig tot geen tijd kwijt aan het Design van het document, omdat dit van het brondocument overgenomen wordt.

Hoe lang duurt het voor ik mijn vertaling ontvang?

Het hangt een beetje af van de omvang van het project. Maar de meeste doorsnee vertalingen worden tussen de 3 en 5 werkdagen geleverd. Spoedvertalingen kunnen binnen 1 of 2 dagen geleverd worden. Grotere projecten vanaf 10.000 woorden duren wat langer. Bij de offerte wordt ook een verwachte levertijd gegeven.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Dit kan door een mail te sturen aan info@vertaal.nl of het document te uploaden via https://www.vertaal.nl/offerte/. We leveren een offerte gewoonlijk binnen een uur.

Wij hopen dat dit artikel met veel gestelde vragen voor vertaalbureaus wat vragen heeft kunnen beantwoorden. Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Categorie:Nieuws,Vertalen

Verwante berichten :