• 09 oktober 2016

Verschillende vertaaltarieven zorgen voor concurrerende bedragen
Wat u voor het vertalen van een tekst betaald verschilt per organisatie. Wij bieden verschillende tarieven aan de hand van de eisen die u bijvoorbeeld stelt aan kwaliteit of de moeilijkheid van het onderwerp. Hierdoor kunnen wij concurreren op zowel het gebied van prijs als kwaliteit. Door alleen native speakers teksten te laten vertalen, bent u daarnaast verzekerd dat de juiste boodschap wordt overgebracht.

Wij kunnen in meer dan 75 talen een tekst vertalen waarbij u de hoogte van de kwaliteit kunt bepalen. Daarbij hebben onze vertalers een expertise op verschillende vakgebieden ontwikkeld. Dit stelt ons in staat teksten te vertalen voor specifieke branches. Zo kunnen wij technische teksten, medische documenten en juridische stukken vertalen. Sommige klanten hebben regelmatig een vertaling van een document of tekst nodig. Zij kunnen dan een abonnement bij ons afsluiten.

De vertaaltarieven hangen daarnaast ook af van de dienst die wordt aangevraagd. Zo redigeren wij teksten of voeren we een correctie uit, maar kunt u ons ook aanstellen als copywriter. Naast het vertalen van teksten is het ook mogelijk om één van onze vertalers te vragen voor u te tolken. Wij staan daarnaast open voor een uitdaging. Als u een opdracht heeft waarbij een uitstekende kennis van een andere taal nodig is, staan wij graag voor u klaar.

Categorie:Vertalen