badge-1093968_1920
  • 18 januari 2018

Engels in Nederland

We zien Engels overal om ons heen. In onze muziek, films en computerspelletjes. Elk kind van 10 jaar kan naast zijn moedertaal een mondjevol Engels meepraten en passief aardig wat Engels begrijpen. Dit is niet alleen zo in Nederland, maar in veel meer landen. Engels is een belangrijke taal omdat het een voertaal is. Er wordt gehandeld, vergadert en gecommuniceerd in het Engels. Daarbij hebben ongeveer 500 miljoen mensen het Engels als moedertaal. Er wordt geschat dat een derde van de wereldbevolking, ruim twee miljard personen, nu gebruikmaken van het Engels.

Steeds meer vraag naar vertalingen van het Nederlands naar het Engels

Niet verwonderlijk dus dat wij bij Vertaal.nl steeds vaker de vraag krijgen om een document van het Nederlands naar het Engels te vertalen. Documenten die we zoal van het Nederland naar het Engels vertalen zijn bijvoorbeeld studie overeenkomsten, arbeidsovereenkomsten, aankondigingen voor medewerkers, handleidingen, instructies enzovoort.

Engelse vertalers bij Vertaal.nl

Gelukkig hebben we ook voldoende Engelse vertalers. Het gaat hier om native speakers. Hiermee wordt bedoeld dat de moedertaal van de vertaler Engels is. We hebben zowel vertalers met Brits als moedertaal en Amerikaans. We hebben ze in verschillende soorten; Professionele Engelse vertalers en beëdigde Engelse vertalers (die ook in Engeland of Amerika beëdigd is waardoor een apostille niet nodig is). Om een werk goed te kunnen vertalen van het Nederlands naar het Engels is het natuurlijk ook belangrijk dat de vertaler de Nederlandse taal goed beheerst. Daarom werken we zoveel mogelijk met vertalers die in Nederland wonen.

Snel goede vertaling van het Nederlands naar het Engels nodig?

Vertaal.nl neemt graag je vertaalprojecten uit handen. Heb je snel een goede vertaling nodig van het Nederlands naar het Engels? Mail deze dan naar info@vertaal.nl en je ontvangt van ons binnen een uur de kosten en verwachte levertijd.

Categorie:Vertalen

Verwante berichten :