Vertaal.nl is een allround vertaalbureau dat dateert uit 1994. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar, naar wat voor vertaling, in welk vakgebied dan ook, u op zoek bent. De meest voorkomende vertalingen die wij doen zijn de technische, handleidingen, de juridische en commerciële stukken. En doordat wij beschikken over een uitgebreid netwerk van zeer ervaren vertalers, vindt u bij ons altijd de vertaler die u uitstekend van dienst kan zijn.

Jos en Dennis Longueville helpen u graag.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

U verwacht uiteraard kwaliteit wanneer u teksten laat vertalen. Daarom dat we bij Vertaal.nl kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Hoe wij voor die kwaliteit zorgen? Onder andere door:

  • Uitsluitend te werken met native speakers;
  • Een Quality Assurance check toe te passen op vertalingen;
  • Uw vertalingen zo veel mogelijk door dezelfde vertalers uit te laten voeren;
  • Het ophelderen van onduidelijkheden of vragen;
  • Vooraf het door u beschikbaar gestelde referentiemateriaal door te nemen;
  • Woordenlijsten aan te leggen, zodat onze vertalingen consistent zijn.

Wanneer u kiest voor ons vertaalbureau, kiest u dus voor een bepaalde zekerheid.

Een betrouwbaar vertaalbureau in Nederland

In 1994 werd Jason Translation Services opgericht. Na een enorme groei is hier in 2008 Vertaal.nl uit ontstaan. Een gezond, groeiend bedrijf en het meest betrouwbare vertaalbureau in Nederland. Onze goede reputatie hebben we vooral verkregen door onze medewerkers. Iedere opdracht wordt toegewijd, punctueel en met zorg uitgevoerd. Afspraak is afspraak.

Inmiddels hebben we een groot wereldwijd netwerk van zeer ervaren vertalers waar we graag mee werken.

Missie

Onze missie is correcte en betrouwbare vertalingen te leveren die het imago van de klant bevorderen en het uit handen nemen van de zorg hiervoor.