Vertaal.nl is niet voor niets een allround vertaalbureau. Dit houdt in dat we u van alle soorten vertalingen kunnen voorzien. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we u vertalingen aanbieden in maar liefst 75 talen. Wij zijn als vertaalbureau internationaal erkend.
Vindt u op onze website niet waar u naar op zoek bent? Dan is de kans groot dat wij het toch aanbieden.

De diensten van Vertaal.nl

Het dienstenpakket van Vertaal.nl is uitgebreid. Wij begrijpen namelijk dat het voor u gemakkelijker is wanneer u voor diverse opdrachten maar één vertaalbureau hoeft in te schakelen. Zo heeft u een vast contactpersoon en hoeft u niet de contacten met allerlei andere bureaus te onderhouden. Vertaal.nl werkt samen met een aantal professionele partners, waardoor wij ons pakket vertaal diensten hebben kunnen uitbreiden. Door deze gespecialiseerde partners kunnen wij u ook kwaliteit garanderen voor bijvoorbeeld tekstcorrecties en redigeren.

Onze specialiteit is vertalen in meer dan 75 talen. Wij hebben vooral veel ervaring met technisch, juridisch, medisch en financieel vertalen. Daarnaast kunnen wij handleidingen, productomschrijvingen, websites en DTP voor u vertalen. Naast vertalen kunnen wij voor u een tolk verzorgen. Zo kunt u voor alles terecht bij één bureau.

Overige diensten

Heeft u ondanks alle diensten die we aanbieden toch nog andere wensen? Laat het ons weten! Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel contacten in de wereld van tekst en vertaling. Hierdoor is de kans groot dat we toch aan uw vraag kunnen voldoen. Om welke soort opdracht, in welk vakgebied en in welke taal dan ook, wij kunnen de opdracht ongetwijfeld aannemen. Wanneer wij een opdracht aannemen bent u altijd verzekerd van kwaliteit omdat Vertaal.nl uitsluitend samenwerkt met gediplomeerde en native vertalers.

Waarom vertaalbureau Vertaal.nl?

Sinds 1994 is Vertaal.nl al hét erkende internationale vertaalbureau. Door deze jarenlange ervaring hebben wij veel expertise opgebouwd in de wereld van tekst en vertaling. Wanneer u kiest voor Vertaal.nl geniet u van de volgende voordelen:

  • Allround vertaalbureau voor al uw vertaal- en tekstopdrachten;
  • Vertaling in meer dan 75 talen;
  • Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden;
  • Toewijding vanuit Vertaal.nl;
  • Kwaliteit tegen een concurrerende prijs;
  • Vakkundige en ervaren vertalers.

Wilt u meer informatie over onze vertaal diensten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag persoonlijk verder. Heeft u bepaalde wensen die u niet terug kunt vinden tussen onze diensten, laat het ons dan weten. De kans is groot dat we toch aan uw wensen kunnen voldoen.