Heeft u een tolk nodig? Geen probleem! Door ons grote netwerk hebben wij altijd een geschikte tolk die past bij uw opdracht.

Tolk voor veel talen

Vertaal.nl heeft een groot netwerk van tolken voor vele moderne talen. Wanneer u iemand nodig heeft voor het vertalen van het Engels, Duits, Frans, Nederlands of Spaans kunt u bij ons terecht, maar ook voor een tolk voor het Chinees of Arabisch. Daarnaast bieden wij tolken aan voor nog veel meer talen.

Vakkundige en ervaren tolken

Tolken is een vak apart, waarbij veel draait om ervaring. Goede tolken kunnen niet alleen goed vertalen, maar kunnen de tekst zelf ook goed en duidelijk ten gehore brengen. Het grote verschil met vertalers is dat tolken de vertaling direct moeten uitspreken en geen tot nauwelijks bedenktijd hebben.

Hierdoor is het dus van belang dat de tolken beide talen perfect beheersen en ze direct om kunnen zetten in de andere taal. De tolken van Vertaal.nl zijn allemaal vakkundig en ervaren, omdat Vertaal.nl alleen de beste kwaliteit wil bieden.

Voor wie?

Voor notarissen, UWV, gezondheidszorg, ondernemers, managers, HR-medewerkers, overheid, asielzoekerscentra, scholen, enz.

De mogelijkheden

✔ Vakkundig en ervaren tolken
✔ Op locatie mogelijk
✔ Telefonisch tolken
✔ Beëdigd tolken
✔ Op het tijdstip dat het u uitkomt

De tarieven

Reken vanaf € 90,- per uur tolken en voorbereiden + reiskosten.