Vertaal.nl is hét vertaalbureau voor technisch vertalen. Technisch vertalen is een van de specialismen waar we een grote hoeveelheid kennis van in huis hebben. Hiervoor werken we samen met vakkundige vertalers uit dit vakgebied.

Technisch vertalen is echt een vak apart

Een technische tekst in uw eigen taal is vaak al moeilijk te begrijpen. Daardoor is het correct vertalen ervan al helemaal lastig. Het is daarom belangrijk dat uw technische teksten door een gespecialiseerd vertaalbureau worden vertaald.

Uw vakkundig technisch vertaler

Wij weten wat techniek is en begrijpen dat iedere technische tekst anders is. De technisch vertaler dient kennis te hebben van het specifieke technische onderdeel waarover de tekst gaat. Dit loopt per opdracht sterk uiteen. Vertaal.nl heeft daarom een groot netwerk van technisch gespecialiseerde vertalers, zodat wij altijd een technisch vertaler hebben voor uw tekst.

Ervaring sinds 1994

Vertaal.nl heeft al sinds 1994 ervaring met technisch vertalen. Wij verzorgen onder andere de technische vertaling van handleidingen, softwareteksten, websites en wetenschappelijke artikelen, maar onze kennis van technisch vertalen gaat nog veel verder.

Voor wie?

Wij doen technische vertalingen voor o.a.: secretariaten, technische medewerkers, marketeers, verkopers, ondernemers, directieleden, managers, enz. in nagenoeg alle technische sectoren.

U kunt bij ons terecht voor o.a.

✔ Veiligheidsvoorschriften vertalen
✔ Instructiemateriaal vertalen
✔ Productbrochures vertalen
✔ Productspecificaties vertalen
✔ Handboeken vertalen
✔ Softwaredocumenten vertalen
✔ Technische rapporten vertalen
✔ Productbeschrijvingen vertalen
✔ Handleidingen vertalen
✔ Service level agreements (SLA’s) vertalen
✔ Websites vertalen
✔ Wetenschappelijke artikelen vertalen
Wilt u meer weten over technisch vertalen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag persoonlijk verder. U kunt ook meteen een offerte aanvragen.