Voor het omzetten van safety sheets, data sheets en onderdelencatalogi in een technische vertaling gaat u naar Vertaal.nl. Bij ons kunt u er namelijk vanuit gaan dat er niet gewoon vertalers aan uw documenten werken, maar gediplomeerde vertalers met een technische achtergrond. Door taalkundige kennis te combineren met technische kennis, zorgen wij voor vertalingen van de beste kwaliteit.

Safety sheets, data sheets en onderdelencatalogi: een technische vertaling

Wij weten dat een technische vertaling zoals het omzetten van safety sheets, data sheets en onderdelencatalogi in een andere taal veel vakspecifieke kennis vereist. Daarom werken wij alleen samen met gediplomeerde vertalers, native speakers met een technisch achtergrond. Zo kunnen wij u ervan verzekeren dat de juiste vakterminologie in de juiste context geplaatst wordt en de technische documenten foutloos omgezet worden in de door u gewenste taal. Wij kunnen uw technische documenten omzetten in meer dan 75 talen! Hierdoor is het niet nodig om meerdere vertaalbureaus in te schakelen voor een technische vertaling in meerdere talen; wij kunnen dit allemaal voor u regelen.

Profiteer van scherpe tarieven

Naast dat u bij ons verzekerd bent van de beste kwaliteit technische vertaling op het gebied van onder andere safety sheets, data sheets en onderdelencatalogi, profiteert u bij ons ook altijd van scherpe tarieven. Zo betaalt u nooit teveel. Daarnaast kunt u er bij ons altijd vanuit gaan dat we uw vertaalde documenten binnen de afgesproken termijn aanleveren. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)77 465 11 50. U kunt op onze website ook gemakkelijk een offerte aanvragen.