Vertaal.nl kan op vakkundige wijze uw handboeken vertalen. Handleidingen vertalen wij in meer dan 75 moderne talen. Wij bieden een kwaliteitsgarantie over de betrouwbaarheid van onze resultaten. Dit is mogelijk door de inzet van native speakers die zeer veel kunde hebben op hun vakgebied. Daarbij leveren wij altijd binnen de door u gewenste deadline. Wij zijn specialisten die technische handleidingen of handboeken kunnen vertalen maar ook kennis en kunde hebben op het gebied van juridische, financiële of medische teksten.

Handboeken of handleidingen laten vertalen door een native speaker

Sinds 1994 voert vertaal.nl technische vertalingen uit die uitblinken in resultaat. De handboeken of handleidingen laat u bij ons vertalen door native speakers met jarenlange ervaring. Dit biedt vele voordelen. De teksten die zij schrijven blinken uit in leesbaarheid en doeltreffendheid. Daarbij hebben zij kennis van de gebruiken in de taal van uw keuze, zodat de teksten de doelgroep op de juiste wijze aanspreken. Het vertalen van handboeken en handleidingen gebeurt accuraat en nauwkeurig.

Vertalen van handboeken of handleidingen voor technische doeleinden

Wij vertalen technische handleidingen en handboeken die de bediening van machines verduidelijken of de werkzaamheden in uw organisatie uitleggen. Door jarenlange ervaring hebben wij ons veel verschillende materie eigen gemaakt. Naast een grote technische kennis hebben onze medewerkers ervaring opgedaan binnen de medische, juridische en financiële sector. Wij weten in te spelen op de wensen van de klant en brengen doeltreffend uw wensen in kaart. Moet u zich aan een deadline houden? Wij zorgen dat deze niet overschreden wordt door uitmuntende planning en nauwkeurigheid.

Foutloos vertalen tegen een scherp tarief

Vanzelfsprekend vertalen onze medewerkers handleidingen en handboeken foutloos. Daarbij leveren wij kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Wij kunnen uitmuntende resultaten bieden doordat:

  • Vertalingen worden zoveel mogelijk door dezelfde vertalers worden uitgevoerd;
  • Wij gebruikmaken van terminologielijsten zodat onze vertalingen altijd consistent zijn;
  • Na DTP of het online plaatsen van uw vertalingen voeren wij altijd nog een laatste controle uit.

Wij geven u gratis en vrijblijvend advies als u handleidingen of handboeken door ons wilt laten vertalen. U vraagt eenvoudig een offerte aan bij Vertaal.nl aan door het contactformulier in te vullen. Vraag vandaag nog informatie op en zorg dat u uw handleidingen of handboeken laat vertalen door een professional.

Offerte aanvragen voor het vertalen van handboeken

Vraag een offerte aan via het formulier.

Post a comment