Vertaal.nl is hét vertaalbureau voor technisch vertalen. Technisch vertalen is een van de specialismen waar we een grote hoeveelheid kennis van in huis hebben. Ruim 35% van de vertalingen die we leveren zijn technische vertalingen en ruim 25% betreffen technische handleidingen. Hiervoor werken we samen met vakkundige vertalers met een technische achtergrond.

Bent u machinebouwer? Of levert u andere technische producten aan het buitenland?
Dan is de kans groot dat deze geleverd worden met een handleiding en dat deze in de taal van het land waaraan u levert vertaald moet worden. U zult dus op zoek moeten gaan naar een bureau dat technische documenten kan vertalen. Vaak zijn er wettelijke verplichtingen wat dit betreft, maar bovendien is het natuurlijk wel zo klantvriendelijk om een handleiding aan te leveren in de taal van de gebruiker. En dan vindt u het waarschijnlijk belangrijk bij deze projecten dat de vertaling niet alleen correct is, maar dat u er bovendien op kunt rekenen dat de technische vertaling op tijd geleverd wordt. Al 25 jaar leveren wij technische vertalingen en bij ons geldt: afspraak is afspraak. Wij leveren altijd binnen de afgesproken termijn.

Technische vertalingen

Als technisch vertaalbureau is Vertaal.nl met name gespecialiseerd in het vertalen van technische documenten (zoals handleidingen, brochures of instructieboekjes) en we beschikken over een breed netwerk van vaste vertalers. Deze vertalers, uiteraard native speakers, hebben dan ook een technische achtergrond en veel ervaring met het vertalen van handleidingen, Material Safety Data Sheets en ander technische documenten. We kunnen deze o.a. vertalen van en naar het Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans, Portugees, Noors, Zweeds, Russisch, Lets en Pools. Zelfs naar het Chinees of andere gangbare talen.

Uw vakkundig technisch vertaler

Wij weten wat techniek is en begrijpen dat iedere technische tekst anders is. De technische vertaler dient kennis te hebben van het specifieke technische onderdeel waarover de tekst gaat. Dit loopt per opdracht sterk uiteen. Vertaal.nl heeft daarom een groot netwerk met technisch gespecialiseerd vertalers, zodat we altijd een technische vertaler hebben voor uw tekst.

Wat kost een technische vertaling?

De kosten hangen af van de totale tekst die vertaald moet worden. Reken voor een technische vertaling op 16 cent per woord. Voor vertalingen van meer dan 10.000 woorden berekenen wij een korting. Denk hierbij ook aan vertalingen naar meerdere talen.

Offerte aanvragen voor technische vertaling

Het aanvragen van een offerte gaat heel gemakkelijk. Op de homepagina van onze website of via het tabblad offerte-aanvraag kunt u het document uploaden of u kunt het simpelweg mailen naar info@vertaal.nl. Binnen een uur ontvangt u van ons een offerte met de verwachte levertijd.

Wilt u meer weten over technisch vertalen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag persoonlijk verder. U kunt ook meteen een offerte aanvragen.