U kunt technische documenten zoals veiligheidsinstructies, instructiemateriaal en gebruiksaanwijzingen laten vertalen door Vertaal.nl. Wij weten namelijk dat de accuraatheid hierbij erg belangrijk is. Daarom werken wij samen met gediplomeerde vertalers met een technische achtergrond. Op deze manier worden uw documenten niet alleen taalkundig correct vertaald, maar kloppen de documenten vaktechnisch ook nog steeds. U kunt bij ons dus ook terecht voor de technische vertaling van bijvoorbeeld professionele werkprocedures of een programma van eisen.

Professionele werkprocedures en programma van eisen: een technische vertaling

Wij weten dat er bij de technische vertaling van bijvoorbeeld professionele werkprocedures of een programma van eisen meer komt kijken dan alleen taalkennis. Daarom hebben wij een groot netwerk van gediplomeerde vertalers met een technische achtergrond die native speaker zijn in ten minste één vreemde taal. Op deze manier hebben wij altijd een ervaren vertaler voor u klaar staan die we bijvoorbeeld instructiemateriaal, gebruiksaanwijzingen of veiligheidsinstructies kunnen laten vertalen. Zo kunnen wij u altijd een kwaliteitsgarantie bieden bij het laten vertalen van gebruiksaanwijzingen, veiligheidsinstructies en instructiemateriaal in meer dan 75 talen!

Neem direct contact met ons op

Neem direct contact met ons op voor de technische vertaling van bijvoorbeeld een programma van eisen, professionele werkprocedures of andere technische documenten. U profiteert dan niet alleen van de beste kwaliteit, maar ook van scherpe tarieven. Daarnaast kunt u gerust instructiemateriaal, gebruiksaanwijzingen of veiligheidsinstructies laten vertalen door ons vertaalbureau; wij leveren altijd binnen de afgesproken termijn. U kunt voor meer informatie direct een offerte aanvragen of bellen naar +31 (0)77 465 11 50.