U kunt bij Vertaal.nl diagnosehandboeken, serviceboekjes, spec sheets en andere technische documenten laten vertalen. Wij weten dat technische vertalingen erg lastig zijn en dat deze een vertaler eisen met niet alleen taalkennis maar ook vaktechnische kennis. Daarom werken wij enkel samen met gediplomeerde technische vertalers en native speakers die uw technische documenten foutloos om kunnen zetten in elke gewenste taal.

Diagnosehandboeken, serviceboekjes en spec sheets laten vertalen

U kunt door de professionals van Vertaal.nl spec sheets, diagnosehandboeken en serviceboekjes laten vertalen. Dan bent u verzekerd van foutloze technische vertalingen van de beste kwaliteit. Wij kunnen u deze kwaliteitsgarantie bieden omdat onze professionele technische vertalers kennis hebben van de juiste terminologie en deze in de juiste context kunnen plaatsen. Nadat de vertaling heeft plaatsgevonden, worden de teksten altijd nogmaals gecontroleerd door een andere native speaker. Zodoende wordt de kwaliteit gewaarborgd. Het is mogelijk om uw serviceboekjes, spec sheets, diagnosehandboeken en andere technische documenten in meer dan 75 talen te laten omzetten!

Binnen de gestelde deadline geleverd

U kunt er bij ons van op aan dat wij uw diagnosehandboeken, spec sheets en serviceboekjes binnen de afgesproken deadline voor u vertalen. Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op scherpe tarieven, en natuurlijk vertalingen van hoogwaardige kwaliteit. Vraag direct online een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31 (0)77 465 11 50.