Met meer dan 20 jaar ervaring is Vertaal.nl uw allround vertaalbureau voor al uw vertaalopdrachten, waaronder technisch Engels vertalen. Naast de vertaling van technisch Engels voeren wij ook graag werkzaamheden als tolkopdrachten, redactie en schrijfopdrachten voor u uit. Wij kunnen in meer dan 75 talen vertalingen leveren, werken snel en accuraat in nauwe samenspraak met u als klant. Dit maakt dat wij garant staan voor betrouwbare vertalingen waarbij we uw deadline altijd respecteren.

Technisch Engels vertalen geschreven voor de juiste doelgroep

Goede vertalingen, technisch van aard, zijn een vak apart. De vertaalspecialisten van Vertaal.nl hebben alle nodige kennis in huis om technisch werk naar het Engels voor u te vertalen. Handzame, begrijpbare teksten perfect geschreven op uw doelgroep zijn het resultaat. Maar wij bieden meer dan een eenvoudige technische vertaling in de Engelse taal.

  • Wij werken tegen concurrerende prijzen: zo betaalt u nooit teveel;
  • Vertalingen worden enkel gedaan door native speakers;
  • Wij werken op basis van uitgebreide briefing;
  • Wij voeren altijd tussentijdse controles uit en controleren het eindresultaat nog een keer na DTP of online plaatsen van ons werk.

Vertalen van technisch Engels naar een andere taal uitbesteden aan een professional

Vertaal.nl is expert en kan binnen een korte periode een vertaling van een technische Nederlandse tekst naar de Engelse taal verzorgen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het technisch vertalen en krijgen veel opdrachten voor Engelse teksten. Het is niet alleen mogelijk om technische teksten naar het Engels te vertalen, u kunt ook bijvoorbeeld een Engelse handleiding naar een van de andere talen vertalen. Wij weten dat technische teksten aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen. De handleidingen, productomschrijvingen en softwaredocumenten zijn in de Nederlandse taal ingewikkeld en dat vraagt om een expert bij het vertalen naar technisch Engels. Wij hebben jarenlange ervaring binnen verschillende technische branches zodat onze native speakers ook kennis hebben en de teksten goed begrijpen.

Vertalen in meer dan 75 vreemde talen

Naast de vertaling van technisch Engels kunt u bij ons terecht voor meer dan 75 vreemde talen. Het vertalen van een Nederlandse technische tekst is mogelijk naar de bekende vreemde talen zoals Duits, Frans en Engels. Daarnaast hebben wij native speakers in dienst vanuit iedere hoek van de wereld. Als u naast een technische vertaling voor een tekst in het Engels een vertaling nodig heeft voor andere talen, dan kunt u dit ineens aanvragen. Dit scheelt u tijd en kosten.

Gratis offerte

Heeft u een vertaalopdracht en wilt u deze uitbesteden aan een professioneel vertaalbureau? Neem dan contact op en vraag een gratis offerte aan. Wij zijn experts op vele gebieden en hebben ons gespecialiseerd in het maken van een technische vertaling in de Engelse taal. Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie of neem telefonisch contact op via +31 (0)77 465 11 50.

Post a comment