Een technisch woordenboek of veiligheidsvoorschriften laat u vertalen door de specialisten van Vertaal.nl. Wij werken snel en accuraat tegen concurrerende prijzen. Vraag vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door onze expertise. Met meer dan 20 jaar vertaalervaring en gedegen technische kennis voeren wij al uw vertaalopdrachten moeiteloos voor u uit, zo nodig met spoed. Ons ervaren team van gediplomeerde vertalers staat voor u klaar.

Technisch woordenboek in alle mogelijke talen

Een technisch woordenboek kunnen wij voor u vertalen in vrijwel elke denkbare taal. Meer dan 75 moderne talen behoren tot ons dienstenpakket waaronder ook Russisch, Arabisch en Chinees. Wel zo handig, want dat betekent dat u altijd al uw vertaalopdrachten bij ons kunt onderbrengen. Geen gedoe met meerdere vertaalbureaus zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Veiligheidsvoorschriften vertalen: kwaliteit gegarandeerd

Veiligheidsvoorschriften vertalen is precisiewerk dat u met een gerust hart aan ons over kunt laten. De veiligheidsvoorschriften of het technisch woordenboek kunt u laten vertalen door native speakers. Of het nu gaat om een reguliere vertaalopdracht of spoedjes tussendoor: Vertaal.nl regelt het voor u, daarnaast

  • Staat interactie bij ons centraal. Onduidelijkheden of vragen worden snel opgehelderd;
  • Werken wij op basis van een uitgebreide briefing van u als klant;
  • Leggen wij terminologielijsten aan zodat onze vertalingen altijd consistent zijn.

De service door Vertaal.nl

Wij zijn gespecialiseerd in technische vertalingen op verschillende terreinen. Hierdoor beschikken wij over een basiskennis die zorgt dat wij uw teksten begrijpelijk kunnen vertalen naar een van de vele talen. Van veiligheidsvoorschriften tot een technisch woordenboek wij voorzien u van een uitstekende vertaling op maat. Als u een deadline moet houden kunnen wij binnen de gestelde termijn uw tekst vertaald aanleveren. Onze vakkundige en ervaren vertalers springen snel in op veranderingen en gaan geen uitdaging uit de weg.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze vertaaldiensten zoals het vertalen van een technisch woordenboek of uw veiligheidsvoorschriften? Wij staan u graag te woord! U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met een van onze medewerkers door te bellen naar +31 (0)77 465 11 50. Uiteraard zijn wij ook per mail bereikbaar. Zend uw bericht naar info@vertaal.nl dan beantwoorden we deze zo spoedig mogelijk.