Heeft u proposals en heeft u daarvoor een technische vertaling nodig, ga dan naar Vertaal.nl. Wij zijn er voor de vertaling van verschillende technische documenten, zo ook voor het vertalen van technische contracten. Wij weten namelijk dat technische documenten lastig te vertalen zijn. Daarom laten we dit alleen doen door gediplomeerde technische vertalers die daarnaast ook gespecialiseerd zijn in één of meerdere talen. Zo kunnen we u altijd technische vertalingen aanbieden in de door u gewenste taal.

Technische contracten laten vertalen door Vertaal.nl

U kunt dus met een gerust hart uw technische contracten laten vertalen door de professionals van Vertaal.nl. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de technische vertaling van proposals. In beide gevallen is het hierbij belangrijk dat er gelet wordt op de juiste terminologie in de juiste context. Alleen op deze manier kunnen de beste technische vertalingen tot stand komen. Altijd in de gewenste schrijfstijl en gericht op de beoogde doelgroep geschreven. Na bijvoorbeeld een technische vertaling van proposals worden de documenten altijd nogmaals gecontroleerd door een andere professionele technische vertaler om de kwaliteit te kunnen waarborgen en u dus een kwaliteitsgarantie te kunnen bieden. Wij kunnen uw technische contracten vertalen in meer dan 75 talen!

Eén vast contactpersoon

Bij Vertaal.nl heeft u altijd te maken met één vast contactpersoon die u op de hoogte houdt van de vorderingen rondom de technische vertaling van bijvoorbeeld uw proposals. Ook bij het vertalen van technische contracten heeft u te maken met één vast contactpersoon van Vertaal.nl. Zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen en kunnen we ervoor zorgen dat alles binnen de afgesproken termijn wordt opgeleverd voor de gestelde scherpe tarieven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)77 465 11 50 of door een offerte aan te vragen.