Het vakkundig team van het allround vertaalbureau Vertaal.nl kent de voorwaarden voor perfect vertalen als geen ander. Wij leveren altijd hoogstaande kwaliteit, zijn thuis in vrijwel elke branche en kunnen in meer dan 75 talen vertalingen aanleveren. Technische woorden vertalen, zo nodig met spoed en voor een aantrekkelijke prijs besteedt u aan ons uit. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en laat u verrassen door onze aantrekkelijke tarieven. Wij zijn thuis in praktisch elk vakgebied en zijn in staat zelfs de meest technische teksten te vertalen in een toegankelijke, perfect op de doelgroep geschreven tekst.

Voorwaarden vertalen: u weet direct waar u aan toe bent

Wat is een goede vertaling? Soms is het lastig te bepalen aan welke voorwaarden vertalen zou moeten voldoen. Hoe kiest u dan een vertaalbureau uit dat bij u past, en nog belangrijker, hoe weet u of u kwaliteit geleverd krijgt? De specialisten van vertaalbureau Vertaal.nl helpen u graag op weg en lopen met u de criteria door zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Wij bieden gratis advies en hebben door jarenlange ervaring kennis binnen verschillende branches opgedaan. De voorwaarden voor het juist vertalen van een tekst zijn voor ons eenvoudig doordat wij alleen werken met native speakers. Als u regelmatig gebruik maakt van onze diensten zorgen wij dat veelal dezelfde vertaler aan de slag gaat met uw teksten. De toon blijft dan behouden en onze werknemer heeft al kennis van uw organisatie zodat deze meteen aan de slag kan. De voorwaarden voor het juist vertalen van een tekst levert een uitmuntende kwaliteit op, ervaar de mogelijkheden bij vertaal.nl.

Technische woorden vertalen: in elke gewenste taal

Wij kunnen technische woorden vertalen in vrijwel elke taal. Ons dienstenpakket bestaat uit meer dan 75 moderne talen waaronder Russisch, Arabisch en Chinees. Op deze manier kunt u vrijwel al uw vertaalopdrachten met een gerust hart bij ons onder brengen en bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Vertaal.nl staat garant voor betrouwbare vertalingen. Hoe we dit waar maken? Wij

  • Laten vertalingen uitvoeren door gediplomeerde native speakers
  • Werken op basis van een uitgebreide briefing zodat wij altijd precies weten wat uw wensen en voorkeuren op het gebied van vertalingen zijn
  • Leggen een terminologielijst aan zodat al onze vertalingen consistent zijn

Meer informatie en contact

Benieuwd geworden naar onze dienstverlening en de voorwaarden voor het vertalen van woorden door Vertaal.nl? Laat vandaag nog technische woorden vertalen door een van onze specialisten! Vraag voor een gedetailleerde prijsopgave bij ons geheel vrijblijvend een offerte aan of neem voor meer informatie contact op met een van onze medewerkers die graag technische woorden voor u vertalen. Dit kun u doen door te bellen naar telefoonnummer +31 (0)77 465 11 50. Daarnaast zijn wij ook per mail te bereiken. Stuur uw bericht naar info@vertaal.nl dan beantwoorden wij deze spoedig.

Post a comment