U kunt uw bouwbestekken, werkplaatsdocumentatie, bouwtekeningen en andere bouwkundige documenten professioneel laten vertalen door het vertaalbureau Vertaal.nl. Wij weten namelijk dat het omzetten van bouwkundige en technische documenten naar andere talen meer vraagt dan alleen taalkundige kennis. Daarom werken wij alleen samen met gediplomeerde technische en bouwkundige vertalers die gespecialiseerd zijn in één of meerdere talen. Zo kunnen wij u altijd een kwaliteitsgarantie bieden.

Bouwbestekken en werkplaatsdocumentatie laten vertalen

U kunt bouwtechnische documenten zoals bouwtekeningen, bouwbestekken en werkplaatsdocumentatie gerust door ons vertaalbureau laten vertalen. Wij hebben namelijk een erg groot netwerk van gediplomeerde vertalers met een bouwtechnische achtergrond. We hebben dan ook voor iedere taal native speakers met een specialisatie in een technische vakgebied. Op deze manier kloppen uw door ons vertaalde documenten niet alleen taal technisch, maar ook vaktechnisch. Het is mogelijk om bijvoorbeeld uw bouwtekeningen te laten vertalen door ons vertaalbureau in meer dan 75 talen! Wilt u uw documenten dus in één keer in meerdere talen laten omzetten, dan is dat geen probleem bij Vertaal.nl.

Een offerte aanvragen

U kunt op onze website gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo krijgt u inzicht in onze specifieke scherpe tarieven en kunt u een deadline aangeven. U kunt er bij ons dan ook altijd van op aan dat we uw bouwbestekken en werkplaatsdocumentatie vertalen en aanleveren binnen de afgesproken termijn. Dit geldt natuurlijk ook voor het vertalen van bouwtekeningen door ons vertaalbureau. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)77 465 11 50.