Schakel Vertaal.nl in als vertaalbureau in de omgeving van Rotterdam voor betrouwbare en foutloze vertalingen. Wij hebben namelijk de juiste specialisten, gediplomeerde vertalers en native speakers in huis die ervoor zorgen dat wij uw teksten naar bijna elke gewenste taal kunt laten omzetten. Wij bieden u mogelijkheden in meer dan 75 talen! Onze native speakers houden hierbij ook altijd rekening met de juiste schrijfstijl, interpunctie en nuances.

Eén vast contactpersoon bij ons vertaalbureau in Rotterdam

Als u ons vertaalbureau in Rotterdam inschakelt, dan heeft u altijd contact met één vaste contactpersoon. Met deze contactpersoon kunt u uw wensen en eisen bespreken, en deze houdt u op de hoogte van de stand van zaken. Deze zorgt er ook voor dat uw teksten altijd binnen de afgesproken deadline aangeleverd worden. Dit vinden we namelijk erg belangrijk.

Onze werkwijze

Als u ons vertaalbureau in Rotterdam inschakelt voor het vertalen van uw medische, technische, juridische of financiële teksten, dan kunt u er vanuit gaan dat wij het juiste vakjargon gebruiken. Ook pogen wij altijd uw beoogde doelgroep aan te spreken. Vraag nu gratis een offerte aan, dan ontvangt u van ons een aanbieding en de verwachte levertijd. Daarna begint de vertaling van uw teksten, waarna deze altijd gereviseerd worden door een gediplomeerd vertaler. Zijn onze teksten helemaal foutloos en correct, dan ontvangt u deze direct per post of e-mail. Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)77 465 11 50.

Vertalen binnen uw regio:

Vertaalbureau AmsterdamVertaalbureau MaastrichtVertaalbureau TilburgVertaalbureau Den BoschVertaalbureau Utrecht |