Teksten laten vertalen van allerlei vakgebieden, waaronder de techniek, medische branche en advocatuur: Vertaalbureau Vertaal.nl verzorgt alle soorten vertalingen. Tevens kunnen wij teksten vertalen in iedere gewenste taal, waardoor wij altijd voor de vertaling kunnen zorgen waar u naar opzoek bent.

Teksten vertalen door vakkundige vertalers

Vertaalbureau Vertaal.nl werkt uitsluitend samen met vakkundige vertalers die uw teksten vertalen. Wij hebben een groot netwerk vertalers die gediplomeerd en ervaren zijn. Door onze gediplomeerde vertalers kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons verwacht. Wanneer u teksten laat vertalen is het van groot belang dat u 100% op een vertaalbureau kunt vertrouwen, omdat u ze vaak zelf niet kunt controleren. Door onze controle en toewijding kunnen wij zorgen voor betrouwbare en kwalitatieve teksten. Al onze vertalers zijn tevens gespecialiseerd in één of enkele vakgebieden en zijn native speaker in de taal die zij vertalen. Zo bent u verzekerd van goede vertalingen.

Vertalen naar wereldtalen

Wij kunnen teksten vertalen naar meer dan 75 talen, met onder andere de wereldtalen Engels, Spaans en Frans. Er werkt altijd een gediplomeerde vertaler aan uw Engelse teksten, waardoor voorkomen wordt dat dingen te letterlijk of ‘vernederlandst’ vertaald worden. Het wordt altijd gedaan door een native Engels spreker. Dit geldt ook voor Franse teksten. Frans is een lastige taal en hierbij zijn intonaties en de schrijfstijl erg belangrijk. Bij ons wordt dit dan ook altijd gedaan door een native Frans spreker. Bij Spaanse teksten let onze native Spaans spreker en gediplomeerd vertaler op intonaties, nuanceringen en de juiste schrijfstijl. Het is mogelijk om elk soort document in een wereldtaal te laten vertalen.

Overige Europese talen

Het lijkt wellicht makkelijk om naar het Nederlands te vertalen, maar dit kan toch erg lastig zijn. Vaak wordt dit te letterlijk gedaan, maar dat kunt u voorkomen door één van onze gediplomeerde vertaler in te schakelen. De Duitse taal is erg lastig; het is erg belangrijk om goed rekening te houden met de andere zinsopbouw en intonatie. Daarom werken wij alleen met vakmensen die de Duitse taal als moedertaal hebben, om dit te voorkomen. Dit geldt ook voor Pools; u kunt er bij ons vanuit gaan dat de teksten 100% kloppend en betrouwbaar zijn. Onze natives kunnen de teksten grammaticaal correct vertalen, rekening houdend met de verschillende intonaties en nuances. Ook bij Italiaanse teksten is letterlijk vertalen gewoon niet mogelijk. U kunt er bij ons dus vanuit gaan dat bij Europese talen we altijd gebruik maken van natives.

Aziatische talen

Aziatische talen zijn van een compleet ander kaliber; zeker als het gaat om Arabische talen. Hierbij moet goed gelet worden op de totaal andere schrijfstijl. Gelukkig bent u met onze native verzekerd van 100% kloppende teksten met daarin de juiste nuances. Dit geldt natuurlijk ook voor vertalingen naar het Turks. Onze gediplomeerde vertalers zijn altijd native in twee talen, waardoor de teksten compleet foutloos aangeleverd kunnen worden. We kunnen zelfs vertalen naar het Chinees! Hierbij moet natuurlijk gelet worden op de andere tekens, maar daarbij ook op verschillende nuances, en schrijfstijl. Wij houden hierbij altijd rekening met de branche en doelgroep.

Offerte aanvragen

Wij kunnen naar meer dan 75 talen vertalen. Neem voor uw teksten contact met ons op door te bellen naar +31 (0)850656393, of vraag online een offerte aan.