Wilt u Chinees laten vertalen? Vertaalbureau Vertaal.nl helpt u graag bij Chinese vertalingen in alle soorten vakgebieden en in meer dan 75 talen.

Chinees vertalen door gediplomeerde vertalers

Wanneer u Chinees wilt laten vertalen is het belangrijk dat u 100% op uw vertaalbureau kunt vertrouwen. Vertaal.nl werkt met een groot netwerk Chinese gediplomeerde en ervaren vertalers, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen. Onze Chinese vertalers zijn native speakers, waardoor alle intonaties en nuances perfect vertaald worden. Tevens wordt er gelet op de schrijfstijl en houden wij bij Chinese vertalingen altijd rekening met uw doelgroep en branche. Wij begrijpen namelijk dat de teksten niet alleen vertaald moet worden, maar ook moeten aansluiten bij de lezers.

Chinese vertaling in meer dan 75 talen

Wij zijn uw vertaalbureau voor Chinese vertaling in meer dan 75 talen. Dit betekent dat wij vrijwel iedere taal kunnen aanbieden. Wij verzorgen Chinese vertaling in bekende Europese talen, in het Turks en Arabisch, maar ook in alle minder bekende talen van over de hele wereld. Heeft u een specifieke wens of wilt u uw Chinese teksten naar of vanuit meerdere talen laten vertalen? Vertaalbureau Vertaal.nl heeft Chinese vertalers die gespecialiseerd zijn in Chinese vertaling naar één of enkele andere talen. Zo kunnen wij de betrouwbaarheid en kwaliteit garanderen.

Chinees vertaalbureau voor alle soorten vakgebieden

Vertaal.nl is het allround Chinees vertaalbureau voor alle soorten vakgebieden. Een technische handleiding vertalen in het Chinees? Een medische gebruiksaanwijzing, juridisch rapport of gedetailleerde brochure? Vertaal.nl heeft in haar netwerk altijd een Chinese vertaler die past bij uw vakgebied. Chinese vertalingen van een technische tekst zijn namelijk heel anders dan het vertalen van een standaard tekst. Vandaar dat wij als Chinees vertaalbureau een groot netwerk hebben van Chinese gediplomeerde vertalers met elk hun eigen specialisatie.

Veelzijdig Chinees vertaalbureau

Voor een opdrachtgever is het vaak moeilijk om te controleren of een tekst goed vertaald is in het Chinees. Een Chinees vertaalbureau moet daarom 100% te vertrouwen zijn. Vertaal.nl is al sinds 1994 hét erkende internationale vertaalbureau. Door onze jarenlange ervaring en grote netwerk kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid van de Chinese vertalingen garanderen. Waarom kiest u voor Vertaal.nl?

  • Redactie en controle;
  • Kwaliteit voor concurrerende prijs;
  • Snelle service;
  • Toewijding en betrouwbaarheid;
  • Chinees vertalen, copywriting, tolk en meer diensten.

Wenst u meer informatie over Chinees vertalen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord. Indien u teksten wilt laten vertalen, kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen voor Chinese vertaling

Vraag een offerte aan via het formulier.