Vertaal.nl kan ook uw teksten in het Russisch, Portugees, Kroatisch of Noors vertalen. Staat uw taal er in het menu niet bij, dan is de kans groot dat wij de taal toch aanbieden. Vertaal.nl verzorgt namelijk vertalingen in meer dan 75 talen.

Russisch, Portugees, Kroatisch en Noors vertalen

Uw teksten in het Russisch, Portugees, Kroatisch of Noors laten vertalen? Vertaalbureau Vertaal.nl heeft voor iedere taal vele native vertalers die uw teksten foutloos kunnen vertalen, met de juiste intonaties, nuances, schrijfstijl en woordkeuzes. Niemand kan de tekst namelijk zo goed vertalen als een native speaker. Tevens zijn al onze vertalers gediplomeerd en ervaren, waardoor wij u kwalitatieve teksten garanderen. Wij redigeren en controleren de teksten, waardoor we u 100% betrouwbaarheid kunnen bieden.

Vertalingen in meer dan 75 talen

Naast Russisch, Portugees, Kroatisch en Noors vertalen, bieden wij nog vele andere talen aan. Vertaal.nl verzorgt namelijk vertalingen in 75 talen. Dit houdt in dat we niet alleen de bekende Europese talen vertalen, maar ook vertalingen verzorgen in de Arabische of Turkse taal en alle andere minder bekende talen van over de hele wereld. Zowel vertalingen naar als vanuit een taal zijn mogelijk.

Een vertaler voor iedere taal en ieder vakgebied

Een medische verklaring of gebruiksaanwijzing is iets heel anders dan een technische handleiding of juridisch rapport. Omdat teksten zo van elkaar kunnen verschillen, heeft Vertaal.nl voor ieder vakgebied en in iedere taal gespecialiseerde vertalers in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij ook uw vakgerichte teksten perfect vertalen met de juiste benamingen en woordkeuzes.

Het complete vertaalbureau voor 75 talen

Vertaal.nl is een compleet vertaalbureau dat niet alleen vertalingen verzorgt, maar ook tolken aanbiedt en copywriting in veel verschillende talen. Sinds 1994 zijn wij hét erkende internationale vertaalbureau en door deze jarenlange ervaring kunnen wij u veel voordelen bieden.

  • Ervaring sinds 1994;
  • Internationaal erkend vertaalbureau;
  • Snelle levering, altijd binnen de afgesproken deadline;
  • Kwalitatieve en betrouwbare vertalingen;
  • Toewijding en controle;
  • Concurrerende en gunstige prijzen.

Wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord. Wilt u teksten laten vertalen in welke taal dan ook, dan kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen voor een vertaling

Vraag een offerte aan via het formulier.