Handleiding laten vertalen? Vertaalbureau Vertaal.nl heeft een groot netwerk van vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van handleidingen. Handleidingen zijn namelijk geen normale teksten, waardoor het belangrijk is om de vertaling door een gespecialiseerd vertaler te laten doen.

Handleiding vertalen; een specialisme

Een handleiding vertalen is een echt specialisme. Handleidingen bevatten namelijk veel vaktermen en moeilijke woorden, maar moeten tegelijkertijd ook heel begrijpelijk zijn. Vaak zijn handleidingen voor de consument bedoeld die niets van het vakgebied af weet, waardoor de handleiding dus verduidelijking moet bieden. Een handleiding vertalen is daarom een vak apart, waarbij heel specifiek met de doelgroep rekening moet worden gehouden. Letterlijk vertalen is vaak niet mogelijk en de vertaling moet heel begrijpend worden beschreven.

Vertalen van handleidingen in meer dan 75 talen

Vertaal.nl verzorgt het vertalen van handleidingen in meer dan 75 talen. Voor veel opdrachtgevers is het belangrijk dat een handleiding in veel talen wordt vertaald. Zo kan een handleiding over de hele wereld worden gebruikt. Vertaal.nl biedt vrijwel alle moderne talen aan, zowel de bekende Europese talen, als Russisch, Chinees en Arabisch. Daarnaast bieden we ook alle minder bekende talen aan van over de hele wereld. Zo kunnen we het vertalen van uw handleidingen in alle talen verzorgen en is het voor u niet nodig om hiervoor meerdere vertaalbureaus in te schakelen.

Offerte aanvragenOf direct uw vertaling regelen

Uw vakkundig vertaler voor handleidingen

Omdat het vertalen van handleidingen een specialisme is, hebben wij hiervoor speciale vertalers die zich gespecialiseerd hebben in handleidingen. Zij weten precies hoe ze de tekst in een handleiding het beste kunnen brengen, zodat deze voor de doelgroep duidelijk is. Tevens zijn zij native speaker in één of enkele talen, waardoor zij de teksten het beste kunnen vertalen. Vertaal.nl kan door haar gespecialiseerde vertalers het beste resultaat bieden en 100% betrouwbaarheid. Tenslotte zorgen we voor een controle, zodat u altijd verzekerd bent van kwalitatieve vertalingen van uw handleiding.

Het vertaalbureau voor handleidingen

Al sinds 1994 heeft Vertaal.nl ervaring met het vertalen van handleidingen. Als internationaal erkend vertaalbureau kunnen wij dan ook zeggen dat het vertalen van handleidingen één van onze specialisaties is. Waarom kiest u nog meer voor Vertaal.nl als u uw handleidingen wilt laten vertalen?

  • 100% betrouwbaar;
  • Controle en accuraatheid;
  • Snelle levering binnen de afgesproken deadline;
  • Kwaliteit voor gunstige prijzen.

Wilt u meer informatie over een handleiding vertalen? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag persoonlijk te woord. Wilt u een handleiding laten vertalen, dan kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen voor het vertalen van handleidingen

Vraag een offerte aan via het formulier.