Een productomschrijving vertalen is minder eenvoudig dan vaak gedacht wordt. Productomschrijvingen moeten uiterst nauwkeurig zijn, voor de doelgroep geschreven worden en vooral erg duidelijk zijn. Vertaal.nl heeft vakkundige vertalers die gekwalificeerd zijn om een productomschrijving correct te vertalen.

Vertalen van product eigenschappen is een vak

Het is belangrijk te beseffen dat het een vak apart is om producteigenschappen of een productomschrijving op de juiste manier te vertalen. Vaak wordt er te gemakkelijk gedacht over het vertalen van producteigenschappen, terwijl dit uiterste nauwkeurigheid en precisie vereist. Productomschrijvingen bevatten vaak vaktermen, moeilijke woorden en codes, die niet zomaar letterlijk over te nemen zijn. Vertaalbureau Vertaal.nl heeft zich gespecialiseerd in het vertalen van producteigenschappen, waardoor wij u kunnen verzekeren van een kwalitatieve vertaling.

Een productomschrijving vertalen in meer dan 75 talen

Wij kunnen een productomschrijving in meer dan 75 talen vertalen. Dit houdt in dat wij één van de weinige vertaalbureaus zijn die gespecialiseerd zijn in productomschrijvingen en daarbij vrijwel iedere moderne taal aanbieden. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de bekende Europese talen of het Arabisch of Russisch, maar ook voor de minder bekende talen. Bij het vertalen van een productomschrijving is het vaak nodig dat deze in veel verschillende talen wordt vertaald. U hoeft dan maar één vertaalbureau in te schakelen voor uw vertalingen.

Ook uw vakkundig vertaler webshop vertalingen

Onze gediplomeerde en ervaren vertalers kunnen niet alleen vertalingen van uw productomschrijvingen verzorgen, maar helpen u ook met webshop vertalingen. Webshop vertalingen zijn namelijk geheel anders dan normale vertalingen van productomschrijvingen. Men leest online immers anders dan van papier; veel sneller en meer scannend. Hier moet met webshop vertalingen van productomschrijvingen rekening mee worden gehouden. Webshop vertalingen moeten kort maar krachtig en vooral zeer duidelijk zijn. Vertaal.nl heeft een zeer groot netwerk van vertalers, waardoor wij ook werken met vertalers die gespecialiseerd zijn in webshop vertalingen.

Het vertaalbureau voor een productbeschrijving

Vertaal.nl is het erkende vertaalbureau sinds 1994. Wij hebben ons gespecialiseerd in productomschrijvingen, wat in houdt dat wij hier speciale vertalers voor hebben. Als vertaalbureau begrijpen we namelijk dat het uiterst belangrijk is dat productomschrijvingen op de juiste manier worden vertaald. Van welke voordelen geniet u nog meer bij Vertaal.nl?

  • Betrouwbare en kwalitatieve teksten;
  • Controles;
  • Snelle levering;
  • Jarenlange ervaring;
  • Concurrerende prijzen.

Wilt u meer informatie over het vertalen van een productomschrijving? Neem dan contact met ons op. Wanneer u een productomschrijving wilt laten vertalen, kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen voor het vertalen van product eigenschappen

Vraag een offerte aan via het formulier.